AIVOLISÄKE-POTILASYHDISTYS SELLA RY:N VIRKISTÄYTYMISVIIKONLOPPU 26.–28.5.2017

PAIKKA: Holiday Club Katinkulta, Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Holiday Club Katinkullassa, voi harrastaa melkein mitä tahansa kylpemisestä golfiin, kuntoiluun ja keilaamiseen.  Kylpylähotellin läheisyydessä sijaitsee myös Angry Birds Activity Park. Katinkullan kylpylästä löytyy yli 20 erillistä allasta, veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC. Katinkullan hyvinvointiosastolta Harmony Spasta voi varata erilaisia hierontoja ja hoitoja.

Hotellista löytyy useampi ravintola: Easy Kitchen tarjoaa herkkuja à la carte -listalta. Perheen pienimmille löytyy leikkipaikka ja oma ruokalista.  O’Learys – sporttiravintolassa voit nauttia amerikkalaisista herkuista urheilun parissa. Lapsille on tarjolla oma ruokalista. Suositusta Classic Pizza – ravintolasta löydät Vuokatin parhaat pizzat ja Katinkullan omassa yökerhossa NightCatissa ilta huipentuu karaoken parissa.

Huoneet käytössä alkaen klo 15 ja luovutus klo 12.

OHJELMA LA 27.5:

klo 10            Vuokatin apteekin pitämä info & kyselytilaisuus lääkkeistä hotellin kokoustilassa
klo 12            Lounas hotellilla
klo 17            Kahvi ja vertaistapaaminen, vapaata keskustelua hotellin kokoustilassa

 

HINNAT JÄSENILLE:

Sisältäen kahden yön majoituksen pe – su (aamiainen la ja su aamuna, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö) sekä lauantaina lounaan sekä la iltapäivällä kahvin ja tarjottavan.

Aikuinen 2hh:ssa 60 € / hlö

Aikuinen 1hh:ssa 100 € / hlö

Perhehuone 190 € / 3-5 henkinen perhe

Osallistuminen vain lauantaipäivään (sis. lounaan ja iltapäiväkahvin ja makea kahvileipä) 13 € / hlö

 

HINNAT EI-JÄSENELLE:

Sisältäen kahden yön majoituksen pe – su (aamiainen la ja su aamuna, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö) sekä lauantaina lounaan sekä la iltapäivällä kahvin ja tarjottavan.

Aikuinen 2hh:ssa 115 € / hlö

Aikuinen 1hh:ssa 163 € / hlö

Osallistuminen vain lauantaipäivään (sis. lounaan ja iltapäiväkahvin ja makea kahvileipä) 27e / hlö

 

OMAKUSTANTEINEN MAJOITTUMINEN:

Koska kyseessä on helatorstaiviikonloppu, voi joku haluta majoittua omakustanteisesti jo torstaina 25.5. Tämä majoittuminen maksetaan itse hotellilla ja sen saa yhdistyksen neuvottelemaan hintaan: 88e/2hh ja 68e/1hh. Perhehuone 128e/4henkeä ja 148e/5henkeä. Varaa ilmoittautuessasi virkistysviikonloppuun myös tämä omakustanteinen yö, yhdistys hoitaa varaukset hotelliin.

 

OMAKUSTANTEINEN KULJETUS ETELÄ-SUOMESTA:

Yhdistys järjestää yhteiskuljetuksen pikkubussilla torstaina. Reitti on Vihti-Hämeenlinna-Tampere-Jyväskylä-Vuokatti. Kuljetukseen mahtuu vielä 6henkeä ja mukaan voi tulla reitin varrelta, etukäteen sovitulta paikalta, bussi ei kuitenkaan poikkea pääteiltä. Kuljetuksen kustannukset ovat bensat jaettuna kaikkien kesken ja pieni auton käyttömaksu. Takaisin lähtö sunnuntaina aamupalan jälkeen.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Mukaan mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen 30.4.17 mennessä Ritva Helinille osoitteeseen sellatapaamiset@gmail.com tai puh: 0504669446.

Maksu suoritetaan 15.5.17 mennessä yhdistyksen tilille FI78 1063 3000 2090 94, maksun viestiksi nimi, ketä maksu koskee.