Tiedote jäsenille!

Siirryimme käyttämään uutta jäsenrekisteriä vuoden 2017 alusta ja siitä johtuen jäsenmaksujen laskujen lähettäjänä on Invalidiliitto. Valitettavasti tämä on aiheuttanut epäselvyyttä siitä, joutuuko jäsenmaksun maksamaan nyt kahdesti – eli sekä meille että Invalidiliitolle.

Olemme Invalidiliiton jäsenyhdistys, eli jäsenenämme kuulut myös Invalidiliittoon! Jäsenmaksu on edelleen sama 25€ / vuosi, ja se maksetaan vain kerran vuodessa. 

Jäsenrekisterin kanssa on kuitenkin valitettavasti ilmennyt ongelmia, ja näin ollen osa jäsenistä ei ole saanut laskua ollenkaan, ja osa lapsijäsenistä ovat saaneet laskun turhaan, sillä lapsijäsenyys on ilmainen.

Jos jäsenmaksusi kanssa on ongelmia; lasku on jäänyt tulematta, tai tullut turhaan jne. otathan yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Katri Järvenrantaan sähköpostilla osoitteeseen katri.jarvenranta@gmail.com.

Kaikissa jäsenasioissa voit olla yhteydessä yhdistyksen hallituksen jäseniin esimerkiksi sähköpostilla tai Facebook-sivun viesti-toiminnolla.

Ainoastaan yhdistyksestä eroamisesta on ilmoitettava kirjallisesti yhdistyksen puheenjohtaja Anu Heralalle (sellayhdistys@gmail.com TAI sihteeri Katri Järvenrannalle (katri.jarvenranta@gmail.com )