Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry:n virkistysviikonloppu 2022

Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry järjestää virkistysviikonlopun Peurungalla toukokuussa. Koronapandemian vuoksi Sella ei ole voinut järjestää virkistysviikonloppua kolmeen vuoteen, mutta vihdoin se on mahdollista. Odotammekin siis innolla, että pääsemme näkemään ihmisiä kasvokkain, vaihtamaan kuulumisia ja rentoutumaan porukalla.

Virkistysviikonloppu järjestetään Laukaassa kylpylähotelli Peurungassa lauantaista sunnuntaihin 21.-22.5.2022. Viikonloppuun kuuluu yhteisiä ruokailuja, luento hyvinvointiin liittyen, vertaistukikeskusteluja, sekä omaa aikaa. Peurungassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja, kuten kylpylä ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia niin sisällä kuin ulkona. Viikonlopusta vastaavat Sellan hallituksen jäsenet. Ohjelma alkaa lauantaina 21.5. lounaalla ja päättyy sunnuntaina 22.5. niin ikään yhteisen lounaan merkeissä.

Virkistysviikonloppuun ovat tervetulleita kaikki aivolisäke- ja lisämunuaissairaat henkilöt sekä heidän puolisonsa ja kotona asuvat lapset. Yhdistyksen jäsenet, jotka osallistuvat virkistysviikonloppuun, maksavat pienen omavastuuosuuden, eli Sella maksaa yli puolet heidän majoituksesta ja ruokailuista. Osallistujat, jotka eivät kuulu yhdistykseen, maksavat kaikki kulut itse. Lauantain ohjelmaan voi myös osallistua ilman majoittumista.

Lisätiedot hinnoista, ohjelmasta, saapumisesta sekä ilmoittautumisohjeet saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sellatapaamiset@gmail.com. Sitova ilmoittautuminen perjantaihin 22.4.2022 mennessä.

Kuva: Peurunka Oy