Loppuvuoden 2022 tapahtumat Sella ry:ssä

Vuoden pimein aika on käsillä eikä vaihteleva sää välttämättä lisää intoa ulkoiluun ja tekemiseen. Kuitenkin, mukavien asioiden parissa puuhastelu ja sosiaalinen kanssakäyminen ovat parhaita apuja kaamoksen selättämiseen. Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry tarjoaakin aivolisäke- ja lisämunuaissairaille läheisineen vielä neljä mahdollisuutta keskusteluun vertaisten kanssa, sekä verkossa että kasvotusten, ennen vuoden vaihdetta. Kaikkiin tapaamisiin tulee ilmoittautua etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sellatapaamiset@gmail.com

Potilasvanhempien verkkovertaistukitapaaminen tiistaina 8.11 klo 18:30–20:00

Vertaistukea Google Meetin välityksellä niille aikuispotilaille, jotka elävät perhe-elämää ollen itse vanhempana sairautensa kanssa. Ilmoittautuminen 6.11.2022 mennessä. Avoin kaikille kohderyhmään kuuluville, osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Vertaistukitapaaminen Tampereella lauantaina 19.11.2022 klo 13:00

Vertaistukea kasvokkain Tampereen Vertaiskeskuksessa osoitteessa Mustalahdenkatu 19. Ilmoittautuminen 14.11.2022 mennessä; ilmoitathan mahdollisista ruoka-ainerajoitteista. Avoin kaikille aivolisäke- ja lisämunuaissairaille läheisineen vauvasta vaariin, osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Verkkovertaistukitapaaminen torstaina 24.11.2022 klo 18:00–19:30

Vertaistukea Teamsin välityksellä kaikille aikuisille aivolisäke- ja lisämunuaissairaille läheisineen, osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Ilmoittautuminen 22.11.2022 mennessä.

Pikkujoulut lauantaina 10.12.2022 Helsingissä

Tästä pian lisäinfoa! Pikkujouluihin ovat tervetulleet Sella ry:n jäsenet puolisoineen ja lapsineen.

Yhdistyksemme järjestämissä vertaistuki- ja vertaistapaamisissa yhdistävänä tekijänä on oma tai läheisen kokemus harvinaisen aivolisäke- tai lisämunuaissairauden kanssa elämisestä. Tapaamisten tarkoituksena on kuulluksi ja ymmärretyksi tuleminen, vertaisten kohtaaminen ja keskinäinen luottamuksellinen tuki. 

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

 

Kuva: Dzenina Lukac Lainattu osoitteesta https://www.pexels.com/fi-fi/kuva/valot-yo-tumma-sumea-754262/