Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry:n aivolisäkesairauksia ja lisämunuaisen sairauksia sairastavien tukipuhelin ja tukisähköposti

Kun kaipaat luotettavaa kuuntelijaa sairauteen liittyvissä asioissa tai ohjausta tiedon etsimiseen, niin tukipuhelin ja tukisähköposti tarjoavat sinulle kuuntelijan. Tukipuhelimen ja tukisähköpostin tarkoituksena on avata uusia näkökulmia selviytymiseen arjessa sairauden kanssa. Tukipuhelimeen tai tukisähköpostiin voi ottaa yhteyttä silloinkin kun diagnoosia ei vielä ole, vaikka et ole Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry:n jäsen, juuri nyt tuntuu vaikealta sairauden kanssa tai vaikkei mitään tiettyä kysymystä olisi mielessä.  Yhteyttä kannattaa ottaa vaikka asia tuntuisi itsestä kuinka vähäpätöiseltä tahansa. Tukipuhelimen tai tukisähköpostin kautta saat halutessasi myös juuri samaa sairastavan tukihenkilön tiedot.

Puheluihin ja sähköposteihin vastaavat vaitiolovelvolliset ja vapaaehtoiset tukihenkilöt jotka oman sairautensa ja elämänkokemuksensa kautta tarjoavat sinulle mahdollisuuden vuorovaikutukseen ja vertaistukeen. Ota rohkeasti yhteyttä, äläkä murehdi ja mieti yksin!

Tukipuhelinnumero:

050 449 7579 maanantaisin klo 16-18.

Jos numerosta ei vastata, sinulle soitetaan takaisin. Voit myös laittaa tekstiviestin, niin sinuun päin ollaan yhteydessä.                      

Sähköposti: tuki.sellayhdistys@gmail.com

Tukisähköpostiin voi laittaa postia ja kysymyksiä milloin vain.


Invalidiliiton neuvontapalvelu

Puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 13–17 numerossa 0200 1234

Sähköpostitse neuvot@invalidiliitto.fi

Neuvomme vammaisuuteen ja vammaispalveluihin, esteettömyyteen ja saavutettavuuteen sekä vammaisten henkilöiden oikeusturvaan ja yhdenvertaisuuden toteutumiseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvonta on tarkoitettu kaikille vammaisille henkilöille, heidän läheisilleen ja ammattilaisille.

https://www.invalidiliitto.fi/neuvonta


Harvinaiskeskus Norio

Harvinaiskeskus Norio tarjoaa keskustelutukea ja ohjausta, kun harvinaiseen sairauteen tai perimään liittyvät asiat mietityttävät.

Puhelinnumero 044 5765 439

Sähköpostiosoite harvinaiskeskusnorio@tukiliitto.fi

Lisätiedot: https://www.tukiliitto.fi/harvinaiskeskusnorio/tukea/keskustelutuki-ja-ohjaus/