Verkkovertaistapaamiset

Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry järjestää säännöllisesti verkkovertaistapaamisia Teamsin välityksellä. Voit osallistua aktiiviseen keskusteluun tai olla vain kuulolla. Vertaistuen yhdistävänä tekijänä on oma tai omaisen kokemus harvinaisen aivolisäke- tai lisämunuaissairauden kanssa elämisestä. Vertaistapaamisten tarkoitus on kuulluksi ja ymmärretyksi tuleminen, vertaistensa kohtaaminen ja keskinäinen tuki. Tapaamisissa noudatamme vaitiolovelvollisuutta ja kaikki keskustelut mitä käymme vertaistapaamisen aikana jää siihen keskustelutilaisuuteen.

Tulevista verkkovertaistapaamisista tiedotetaan nettisivujen ’Ajankohtaista’ -osiossa, Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry:n Facebook-sivulla sekä sähköpostitse jäsenille. Verkkovertaistapaamisiin ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen katja.sellary@gmail.com.

Toivo-vertaistukisovellus

Toivo-vertaistukisovellus on palvelu, joka tarjoaa vertaistukea ja tietoa sairastuneille ja heidän läheisilleen. Toivo-sovellus on maksuton, ja sitä voi käyttää puhelimella tai tietokoneen selaimella anonyymisti. Sovelluksesta voi hakea tukea erilaisiin sairauksiin tai vammoihin. Palvelu perustuu kahdenkeskiseen vertaistukeen. Toivo-sovelluksen vertaistukijat ovat luotettavia, koulutettuja ja vaitioloon sitoutuneita. Mukana on myös Sella ry:n vertaistukija. Lue lisää www.olkatoiminta.fi/toivo.

Kuva: olkatoiminta.fi