Syksyn vertaisviikonloput

Tänä syksynä aivolisäke- ja lisämunuaissairaita läheisineen hemmotellaan, kun Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry järjestää kaksi vertaisviikonloppua Lapissa. Luvassa on vanhojen tuttujen sekä uusien tuttavuuksien tapaamista, keskusteluja, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa. Sellan Pohjois-Suomen koordinaattori Maarit Patokoski vastaa järjestelyistä ja ohjelmasta. Vertaisviikonloppuihin ovat tervetulleita kaikki aivolisäke- ja lisämunuaissairaat läheisineen. Osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Molemmat vertaisviikonloput ovat omakustanteisia. Molempien viikonloppujen lauantain ohjelmaan voi osallistua ilmaiseksi ilman majoittumista.

Rovaniemen vertaisviikonloppu

  • Aika: Perjantaista sunnuntaihin 19.-21.8. 2022
  • Paikka: Riverside Luxury Suites osoitteessa Anttilanrannantie 17 96900 Saarenkylä, Rovaniemi
  • Hinta: 50 €/hlö, joka sisältää yhteismajoituksen mökissä. Ruoat ostetaan porukalla yhdessä. Sisäänkirjautuminen perjantaina alkaen klo 16 ja uloskirjautuminen sunnuntaina klo 12 mennessä.
  • Ilmoittautuminen ja sitova varaus viimeistään torstaina 18.8.2022.

Rokuan vertaisviikonloppu

  • Aika: Perjantaista sunnuntaihin 7.-9.10.2022
  • Paikka: Rokua Health & Spa Hotel osoitteessa Kuntoraitti 2 91670 Rokua
  • Hinnat: Kahden hengen huoneen hinta on 155 €/hlö 2 vrk, yhden hengen huoneen hinta on 225 €/hlö 2 vrk. 4-14-vuotiaat pääsevät puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi vanhempiensa kanssa. Hinta sisältää majoituksen, kokoustilan vertaiskeskusteluille ja yhdessäoloon sekä 2x noutopöytäruokailu sekä 2x noutopöytäaamiainen. Sisäänkirjautuminen perjantaina alkaen klo 14 ja uloskirjautuminen sunnuntaina klo 12 mennessä.
  • Ilmoittautuminen ja sitova varaus viimeistään tiistaina 30.8.2022.

Lisää tietoa hotelleista löydät osoitteesta https://www.riversideluxurysuites.com/fi/ ja https://www.rokua.com/

Ilmoittautumiset mahdollisimman pian Maaritille sähköpostitse osoitteeseen maarikka74@gmail.com. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja.

HUOM! Rokuan ilmoittautumisaikaa jatkettu 30.9.2022 asti!

Kuva Alexander Kuznetsor/Visit Finland, lainattu osoitteesta https://kotiliesi.fi/ihmiset-ja-ilmiot/matka/mita-tehda-rovaniemella/