Syyskuun verkkovertaistukitapaaminen

Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry järjestää syyskauden toisen verkkovertaistukitapaamisen tiistaina 13.9.2022 klo 18-19.30. Microsoft Teams-sovelluksen välityksellä järjestettävään etätapaamiseen voivat osallistua kaikki Sella ry:n jäsenet sekä jäsenyydestä kiinnostuneet henkilöt, jotka joko itse sairastavat aivolisäke- tai lisämunuaissairautta, tai ovat sairaan läheisiä.

Verkkovertaistukitapaamisessa pääset kertomaan omat kuulumisesi sekä kuulemaan miten muilla vertaisilla menee. Tämä on myös hyvä tilaisuus saada uutta tietoa ja kuulla muiden kokemuksista. Osallistua saa myös vaikka vain kuunnellen, kukin osallistuu keskusteluun sen verran kun haluaa. Tapaamiseen voi osallistua myös pelkän äänen välityksellä ilman videokuvaa. Kaikki Sellan vertaistapaamisissa puhuttu on luottamuksellista.

Ilmoittaudu verkkovertaistukitapaamiseen sunnuntaihin 11.9.2022 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sellatapaamiset@gmail.com. Saat osallistumislinkin sähköpostiin ennen tapaamisen alkua.

Jos sinulla on kysyttävää, jos ilmaantuu teknisiä ongelmia tapaamisen aikana tai kaipaat apua osallistumisessa, ole yhteydessä Nooraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen noora.sellary@gmail.com.

 

 

Kuvan tekijä: vectorjuice Kuva lainattu osoitteesta https://www.freepik.com/free-vector/distance-working-abstract-concept-vector-illustration-distance-office-working-from-home-remote-job-possibility-communication-technology-online-team-meeting-digital-nomad-abstract-metaphor_12083707.htm#query=online%20meeting&position=8&from_view=author