Vuoden 2022 lapsiperhetapaaminen syyskuussa Sastamalassa

Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry kutsuu lapsipotilaat vanhempineen sekä potilasvanhemmat lapsineen vuoden 2022 lapsiperhetapaamiseen Sastamalaan! Sunnuntaina 25. syyskuuta tiedossa on vertaisten tapaamista, talutusratsastusta ja ponien paijailua. Nautimme yhdessä lounaan klo 13 jonka jälkeen lapset pääsevät Sellan hallituslaisten ja ratsutilan henkilökunnan kanssa talutusratsastamaan ja vanhemmat saavat halutessaan mahdollisuuden osallistua koulutetun vertaistukijan ohjaamaan vertaistukihetkeen. Pyrimme siihen, että kaiken ikäiset ja kuntoiset lapset pääsevät kokemaan ratsastamisen ilon.

Ratsastus on ilmainen Sella ry:n jäsenten lapsille. Aikuiset pääsevät halutessaan kokeilemaan ratsastusta omakustanteisesti (maksettava etukäteen). Yhdistys tarjoaa myös lounaan ja kahvin yhdistyksen jäsenille sekä heidän lapsilleen.

Myös lapsiperheet, jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä, ovat tervetulleita tapahtumaan omakustanteisesti. Tällöin ratsastus ja ruoat tulee maksaa etukäteen.

Ratsutila sijaitsee Sastamalassa osoitteessa Kärppälänraitti 112. Paikalle pääsee omalla autolla tai julkisilla (junalla Tampereelle ja bussilla Sastamalaan). Jos on tarvetta kyydille, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä niin voimme yrittää järjestää yhteiskuljetuksen.

Ratsastus tapahtuu ulkona, mutta mikäli sää ei suosi, voimme käyttää maneesia.

Tapahtumaan voi osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon ja se on suljettu muilta. Sitova ilmoittautuminen on lähetettävä viimeistään sunnuntaina 4.9.2022 sähköpostitse osoitteeseen sellatapaamiset@gmail.com. Kerrothan ilmoittautuessasi kuinka monta aikuista ja lasta teidän perheestä osallistuu, miten saavutte paikalle ja jos teillä on ruoka-ainerajoitteita. Jos molemmat tai toinen perheen vanhemmista eivät ole yhdistyksen jäseniä, lähetämme maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja on rajattu määrä. Kaikilla ratsastajilla tulee olla voimassaoleva tapaturmavakuutus.