Toukokuun verkkovertaistukitapaaminen

Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry järjestää seuraavan verkkovertaistukitapaamisen torstaina 5.5.2022 klo 18-19.30. Microsoft Teams-sovelluksen välityksellä järjestettävään etätapaamiseen voivat osallistua kaikki Sella ry:n jäsenet sekä jäsenyyttä harkitsevat henkilöt.

Verkkovertaistukitapaamisessa pääset kertomaan omat kuulumisesi sekä kuulemaan miten muilla vertaisilla menee. Tämä on myös hyvä tilaisuus oppia uutta ja kysyä tarvittaessa neuvoa arkisiin asioihin liittyen toisilta. Osallistua saa myös vaikka vain kuunnellen, kukin osallistuu keskusteluun sen verran kun haluaa. Tapaamiseen voi osallistua myös pelkän äänen välityksellä ilman videokuvaa. Kaikki Sellan vertaistapaamisissa puhuttu on luottamuksellista.

Ilmoittaudu verkkovertaistapaamiseen tiistaihin 3.5.2022 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sellatapaamiset@gmail.com. Saat osallistumislinkin sähköpostiin ennen tapaamisen alkua.

Jos sinulla on kysyttävää, jos ilmaantuu teknisiä ongelmia tapaamisen aikana tai kaipaat apua osallistumisessa, ole yhteydessä Nooraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen noora.sellary@gmail.com.

 

 

Kuva: <a href=’https://www.freepik.com/vectors/remote-team’>Remote team vector created by redgreystock – www.freepik.com</a>