Helppo liikkua -lenkki Helsingissä toukokuussa PERUTTU

EDIT: Valitettavasti joudumme perumaan Sellan Helppo liikkua-lenkin vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi. Järjestämme korvaavan tapaamisen Helsingissä kesäkuussa, josta pian tulossa lisätietoa.

……..

Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry osallistuu Invalidiliiton Helppo liikkua -viikkoon järjestämällä oman pienen lenkin merellisissä maisemissa. Helppo liikkua -viikkoa vietetään samalla viikolla kansainvälisen esteettömyys- ja saavutettavuuspäivän (GAAD) kanssa. Kokoonnumme maanantaina 16.5.2022 Helsingin Kivinokkaan, jossa teemme rauhalliseen tahtiin pienen lenkin luontopolulla ja istahdamme vaihtamaan kuulumisia. Luontopolun pituus on noin 400 metriä ja se on esteetön. Tapaamme Kulosaaren Kartanolla klo 18, josta lähdemme luontopolulle. Yhdistyksen jäsenille tarjoamme pienimuotoiset retkieväät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aivolisäke- tai lisämunuaissairautta sairastaville potilaille ja heidän läheisilleen. Se sopii hyvin myös lapsille.

Paikalle pääsee joko omalla autolla (parkkipaikka löytyy), taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Julkisilla tulijat: Sellan aktiivi on teitä vastassa Herttoniemen metroasemalla klo 17.30. Otamme siitä bussin joka vie meidät lähemmäs Kivinokkaa. Pysäkiltä, jolta jäämme pois, on matkaa kartanolle noin 400 metriä.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen sellatapaamiset@gmail.com maanantaihin 9.5.2022 mennessä. Kerro mukaan tulijoiden määrä, miten saavut paikalle ja mahdolliset ruoka-ainerajoitteet. Vastauksena saat erilliset ohjeet saapumisesta.

Kuva: Tiina Kattilamäki, Ellare Oy